"Mısır'a döneceğim"

Bir internet sitesinde yer alan röportajda Mısırlı futbolcu Ahmed Hassan, Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini hatırlatarak, "Beşiktaş ile sözleşmem sezon sonunda sona erecek. Benim ile ilgili daha fazla spekülasyon duyacaksınız, ama bunların hepsi asılsızdır. Ben şu anda Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve sezon sonuna kadar da Beşiktaş'ın başarısı için çalışacağım" diye konuştu.

Konyaspor'a gideceği şeklinde basında yer alan haberleri yalanlayan Ahmed Hassan, "Buna dair bir şey söylemedim menajerime. Konyaspor'a gitmeyi şu an düşünmüyorum. El Saka ve Ahmed Belal benim arkadaşlarım. Ama Konyaspor'a transfer olacağım şeklindeki haber tamamen bir spekülasyondur. Onlar benimle anlaşma yapmak isteyebilir, ancak ben hala Beşiktaş'ın oyuncusuyum" dedi.

Sözleşmesi sona erdikten sonra Mısır'a dönmeyi düşündüğünü ifade eden Ahmed Hassan, "Zamalek veya Ahly takımları olabilir. Ancak şu anda belli değil, ama anavatanıma dönmek istiyorum. Bunu ciddi olarak düşünüyorum ve Mısır'a dönmek konusunda yüzde yetmiş kararlıyım" dedi.

Fransız teknik direktör Jean Tigana'nın parlak bir futbolculuk kariyerine sahip olduğunu belirten Ahmed Hassan, "Tigana, sanırım takımı doğru noktaya getirecek. Tigana büyük bir Fransız futbolcusuydu. Beşiktaş'ta başarılı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ligin uzun bir maraton olduğunu belirten Ahmed Hassan, "Biraz puan kaybettik ama Beşiktaş olarak hala hedeflerimiz var ve lig henüz bitmedi. Hala şampiyonluk şansımız var. 10 puan lig içinde çok büyük bir fark değil" diye konuştu.

UEFA Kupası'nda Sevilla ile oynayacakları maçla ilgili de değerlendirmede bulunan Ahmed Hassan, "Yeni koçumuz Tigana ile yeni bir takım olarak oynayacağız. Yenmeyi deneyeceğiz, ancak İstanbul'a en azından bir puanla bile dönmek o kadar da kötü bir sonuç değildir" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları