Mario Gomez: "İlgilenmiyorum..."

Erteleme maçında Trabzonspor'u 2-0 yenen Beşiktaşımız'da ilk golün sahibi Mario Gomez maçı değerlendirdi.

Trabzonspor karşısında takımımızın ilk golünü atan yıldız oyuncumuz Mario Gomez, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ligde 19. golünü atarak Beşiktaş tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı olmasıyla ilgili konuşan Alman golcü; "Şampiyonluk için çok önemli bir goldü. Rekorla pek ilgilenmiyorum. Geçmişte hangi oyunu kaç gol atmış pek bakmadım. İlgilenmiyorum. Sonuç olarak lideriz. Takımın lider olması benim için daha önemli." dedi.


"UMUT'UN ACISINI PAYLAŞIYORUM"

Ankara'da yaşanan patlamayı hatırlatan Gomez; "Ankara'da yaşanan olaydan ötürü çok özgünüm. Umut Bulut'un babasını kaybetmesi beni çok üzdü. Acısını paylaşıyorum." dedi.

"SÜREKLİ KAYDIM..."

Rize ve Trabzon deplasmanlarında sürekli kaydığının altını çizen golcü oyuncu; "Son iki maçta krampon seçimi ya da zeminden mi bilemiyorum sürekli kaydım. Gol yapabileceğim pozisyonları kaçırdım ama sonunda bir gol attım ve takımıma galibiyeti getirdim. Önemli bir galibiyet aldık." diye konuştu.

"HENÜZ BİR ŞEY KAZANMIŞ DEĞİLİZ"

Şampiyonluk için konuşan Gomez; "Karadeniz'de 6 puan kazandık. Bu çok önemliydi. Buraya Cuma günü geldik ve 5 gündür buradayız. Bu çok zor çünkü sürekli oteldeydik. Bu çok sıkıcı. Dikkatli bakında bazı oyuncularımız tam zinde değildi. Takım ve kulüp için bu galibiyetler önemli. Henüz hiçbir şey kazanmış değiliz. Önümüzde 9 maç daha var. Bu 9 maçı kazanabilecek güçteyiz." sözlerini kullandı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları