Marcelo şampiyonluktan emin!

Kara Kartal'ın yıldız stoperi Marcelo, geçen sezonun ardından bu dönemde de aynı başarıyı tekrarlayacak güçte olduklarını söyledi ve ekledi: Burada olmaktan çok mutluyum. Hâlâ şampiyon takım biziz ve bu ünvanı koruyacağız .

Beşiktaşımızın geçen sezonun ara transfer döneminde kiralık olarak renklerine bağladığı Marcelo Guedes, kısa sürede ortaya koyduğu başarılı futbolla takımın elde ettiği lig şampiyonluğuna direkt etki etmişti.

Etkili performansının ardından sezon başında Almanya temsilcisi Hannover'den bonservisi alınan Brezilyalı stoper, özellikle bu dönemdeki yükselen form grafiğiyle ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

29 yaşındaki futbolcu, İstanbul'daki yaşantısından oldukça memnun olduğunu söyleyerek, "Geçen sene ara transferde takıma katıldığımda çekincelerim vardı. Ancak çok farklı bir ortamla karşılaştım. Almanya'da bir dizi sıkıntılarım oldu. Ancak Türkiye ile Brezilya birbirine çok benzer iki ülke. Yemekleri, insanların sıcakkanlılığı, ilgisi ve yaşam tarzı birbiri ile çok örtüşüyor" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları