Marcelo gidecek mi?

Olimpik Lyon, Brezilyalı stoper için yaptığı teklifi son olarak 7 milyon 750 bin euroya yükseltti. Daha önce 10 milyon euroda ısrarcı olan Beşiktaş'ın, 8,5 milyon euroyu kabul etmesi bekleniyor.

Marcelo Guedes'i ısrarla isteyen Lyon'un teklifini artırması Beşiktaşımızın aklını karıştırdı.

Fransız ekibi, Marcelo için son olarak 7 milyon 750 bin euro bonservis bedeli teklif ederken, siyah-beyazlılar pazarlıklarda geri adım atma sinyalleri vermeye başladı. Daha önce 10 milyon eurodan aşağı bir rakama 30 yaşındaki futbolcuyu bırakmayacağını bildiren yönetimin, 8.5 milyon euroyu kabul etmesi bekleniyor.

Bu bonservisin çok az bir kısmının bonus olarak ödenmesini kabul eden siyah-beyazlılar, Marcelo'nun transferle ilgili son kararına göre hareket etmeyi planlıyor.

Kulüpten sızan haberlere göre ailesiyle İstanbul'da mutlu bir hayatı olan Brezilyalı oyuncunun, kurulu düzeninin değişmesine soğuk baktığı ancak Lyon'un teklifinin cazip olması halinde Türkiye'den ayrılabileceği ortaya çıktı. Beşiktaş ile anlaşmak üzere olan Fransız kulübünün, Marcelo'yu ikna edebilecek bir teklif sunarak transferi noktalamak istediği aktarıldı.

Beşiktaş'ımız, 2015-2016 sezonunun devre arasında Hannover'den satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Marcelo'ya sezon başında 2 senelik imza attırmıştı. Siyah-beyazlılar, Brezilyalı stoper için Alman kulübüne 1 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödemişti.

FİKRET ORMAN ''MARCELO İÇİN GELEN TEKLİF DÜŞÜNÜLEBİLİR SEVİYEDE''

Beşiktaşımızın Başkanı Fikret ORman, Marcelo ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı.. "Marcelo'nun yeni sözleşmesini uzattık. Çok düzgün bir karakter. Tam bir Beşiktaş futbolcusu. Çok beğendiğim, kıymet verdiğim bir futbolcu. Efes maçı öncesi ailesi ile birlikte o maça gelmişti. O kadar Beşiktaşlı. Tabii bu futbol. Profesyonel bir oyun. Burada önemli olan oyuncunun ne isteği. Burada mutlu olduğunu düşünüyorum. Gitmek isterse konuşuruz. Gitmek istemezse konuşulacak bir şey olmaz. Gelen teklifler düşünebileceğimiz seviyelerde."
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları