Lejyonerlere terapi...

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Kıvanç Oktay, son günlerde medyada çıkan, "Pancu, Carew, Ronaldo ve Juanfran gönderilecek" haberleri üzerine futbolcularla bir toplantı yaparak, konuya açıklık getirdi. Takımdan gönderileceklerin henüz belli olmadığını, dolayısıyla herkesin içinin rahat olması gerektiğini ifade eden Oktay, "Hepinizin içi rahat olsun. Kimse panik yapmasın. Takımdan kimlerin gideceği, kimlerin kalacağı belli değil. Bu, sezon bitiminden önce belli olmaz. Medyada çıkan haberlere kulak asmayın, onların hepsi palavra" dedi.

En iyisini yapın

Konuşmasının sonraki bölümünde oyuncularına moral veren Oktay, şöyle dedi: "Yönetim Kurulu olarak sonuna kadar arkanızda olduğumuzu unutmayın. Hepinize güveniyoruz, inanıyoruz. Saha dışındaki olaylar sizi etkilemesin. Bu sezon yaşadığınız şanssızlıkları unutup, kalan maçlara konsantre olun. Gerçek gücünüzü sahaya yansıttığınız taktirde neler yapabileceğinizi daha önce birçok maçta gösterdiniz. Kalan 8 haftada elinizden gelenin en iyisini yapıp, sezonu iyi bir yerde noktalayın."

8 maçı da kazanmalıyız

Kıvanç Oktay, ligin çok zorlu geçtiğini ve herkesin herkesi yenebilecek güçte olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı: "Ligde dengeler her an değişebilir. Geçen hafta Galatasaray, Kayseri'de, Trabzonspor da kendi sahasında Ankaraspor karşısında sürpriz puanlar kaybetti. Bundan sonraki maçlarda da çok puan kayıpları olacak. Eğer biz kalan 8 maçımızı da kazanırsak, en kötü ihtimalle ligi üçüncü bitiririz. Bu yüzden sizlerden sadece oynayacağımız maçları düşünmenizi istiyorum"

Kaynak: Hürriyet

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları