Komşuda Demirören'e övgü!

Yunanistan'da bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, konuk olarak katıldığı bir televizyon programında, "örnek yönetici" olarak gösterildi.

Başkan Yıldırım Demirören, tribün terörüne karşı başlatılan mücadelede başarıya ulaşıldığını söyledi. Demirören, iş görüşmesi nedeniyle gittiği Yunanistan'da medyadan büyük ilgi gördü. Konuk olarak Supersport kanalında bir programa katılan Demirören, tribün terörüne karşı başlatılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Programda "örnek yönetici" olarak tanıtılan Yıldırım Demirören, tribün terörüne karşı başlatılan bu çalışmaların başarıya ulaştığı mesajını vererek şunları söyledi: "Türkiye'de tribün anarşisine karşı devlet ile kulüpler işbirliğine giderek bu sorunu tamamen ortadan kaldırdı. Olağanüstü Kongre ile göreve gelir gelmez her hafta Pazartesi günü yaptığımız toplantılarda bir çok sorunla karşılaştık. Bunların içinde tribün terörü ilk sırada yer alıyordu. Biz mücadelemizi verdik ve başarılı olduk. Taraftarlarımız şu anda Türkiye'ye örnek teşkil edecek davranışlar sergilemektedir. Beşiktaş'ta hep ilklere imza attık. Göreve gelir gelmez öncelikle tesisleşmeye önem verdik. Ardından da kısa süre içerisinde transferler yaptık. Dünya çapında bir teknik adam olan Vicente Del Bosque ile anlaştık. Fakat şanssızlıklar yaşadık. Kendisi ile yollarınızı dostça ayırdık. Daha sonra göreve getirdiğimiz hocamız Rıza Çalımbay'la yeni başarılara yelken açtık".

4 Haziran'daki Türkiye-Yunanistan maçıyla ilgili görüşleri sorulan Yıldırım Demirören,"Ben sağduyunun kazanacağına inanıyorum. Bu tarihi sınav dostluk havası içerisinde geçecek. BJK İnönü Stad''nda önce fair play kazanacak, sonra da Türkiye. Çünkü bizimkiler çok formda" karşılığını verdi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları