Kombinecilerden 'küfür yok' imzası!

Yeni sezonda BJK İnönü Stadı, bambaşka yüzüyle taraftarların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tel örgüsü kaldırılan stadın güvenliği için, titizlikle seçilen 800 özel eleman görev yapacak. Bu elemanların saha içinde görev yapacak olanlarının ise en büyük yardımcıları, kuşkusuz kurt köpekleri olacak. Avrupa statlarında sıkça rastladığımız bu uygulama ile sahaya girme eğilimindeki taraftarların, bu tür davranışlarından vazgeçirilmesi hedefleniyor.

İkinci Başkan Murat Aksu, yeniliklerin bunlarla kalmadığını belirterek, girişimleriyle ilgili şu bilgileri verdi. “Kombine bilet alan bütün taraftarlarımıza özel taahhütname imzalatılıyor. Sahaya yabancı madde atanların, küfür edenlerin kombine kartları iptal edilecek. Üstelik bu kişiler kulüpten hiçbir hak talep edemeyecekler. Amacımız, İnönü Stadı’nı ailece gelinebilecek ve sadece güzelliklerin yaşanacağı bir yer haline getirmek.”

Stat çalışmalarından sorumlu yönetici İlhan Durusoy ise “Stadımız 15 Eylül’de maç oynanacak hale gelecek. Çimleri döşüyoruz. Stadımızdaki ilk maç, İstanbul’da olursa 16 Eylül’de yapacağımız UEFA Kupası 1. tur ilk karşılaşması ya da 6. haftadaki Galatasaray derbisi olacak. Federasyona 2. ve 4. haftalarda İstanbul’daki Gençlerbirliği ve Gaziantepspor maçlarını deplasmanda oynamak için başvuruda bulunduk, yanıt bekliyoruz” dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları