Kolot gerçeği!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in, Celal Kolot’u futbol şubesi sorumluluğu görevinden alması büyük yankı yarattı. Başkan Demirören’e en yakın insanların bile sürpriz olarak nitelediği bu gelişmenin sebeplerini araştırınca, Kolot’un ’sivri dili’ ve ’kavgaları’ yüzünden koltuğundan olduğunu gördük. İşte Celal Kolot’un futbol şubesi sorumluğu görevinden ayrılmasına neden olan olaylar...

1-) Gökhan Zan ile terbiye kavgası yaptı

Futbol şubesinin başına geçtiği ilk günlerde BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki bir antrenman sırasında, kendisine selam vermeyen Gökhan Zan’a tepki gösterdi. Kolot, herkesin gözü önünde Zan’a fırça attı.

2-) Elinde puro ile antrenman izledi

Ümraniye’deki bir idmanı izlerken puro içti. Kendisine bu yüzden tepki gösteren teknik direktör Jean Tigana ile tartıştı.

3-) Tigana ile Bobo için kapıştı

Geçen sezonun ikinci yarısında BJK İnönü Stadı’nda yapılan Fenerbahçe maçının 1-0 kaybedilmesi sonrası teknik direktör Jean Tigana’ya ağır eleştiriler yöneltti. Beşiktaş’ın, Bobo’nun ilk 11’de oynatılmaması nedeniyle mağlup olduğunu, dolayısıyla tek sorumlunun Tigana olduğunu söyledi.

4-) Arsel’le tartıştı, kapıyı çarptı

Bir yönetim kurulu toplantısı sırasında tartıştığı kulüp basın sözcüsü Gülnaz Arsel’in, "Ben sadece başkan Yıldırım Demirören’e hesap veririm" sözlerine sinirlenip, toplantıyı terk etti. Odadan çıkarken de kapıyı sert şekilde çarptı.

5-) Bazı gazetecilere savaş açtı

Kendisi hakkında gerçek dışı haberler yazdıklarını öne sürdüğü bazı gazetecilerle sürekli gerginlik yaşadı. Bu kişileri, "Benim adımı kullanarak Beşiktaş’ı yıpratıyorlar. Beni tanımadan, bir kere bile konuşmadan, hakkımda yorum yapıyorlar" diyerek, başkan Yıldırım Demirören’e ve kamuoyuna şikayet etti. 
 
 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları