Kluivert'ın menajeriyle masaya oturuldu!

Yıllardır Beşiktaşlılar’ın rüyalarını süsleyen Patrick Kluivert konusunda hayli çarpıcı gelişmeler yaşandı. Önceki gün İstanbul’a gelen ve Kartal’ın 2-1 kazandığı Gençlerbirliği karşılaşmasını Başkan Yıldırım Demirören’in locasından izleyen Hollandalı yıldızın menajeri Dino Pasalic, dün de yöneticilerle masaya oturdu. Kara Kartallar, transfer görüşmesine şu sözlerle başladı: “Kluivert’ın sakatlığı nedeniyle Valencia’da şans bulamadığını ve tedavisi için Hollanda’ya geri döndüğünü duyduk. Bu doğru mu?”

Pierre’in tavsiyesi

Pasalic’in, “Futbolcumun sağlık durumu iyi... Guus Hiddink ve Pierre van Hooijdonk’un tavsiyeleri üzerine sizinle görüşmeye geldik” yanıtını verdi. Bu cevabı yeterli bulmayan Beşiktaş, “Bize tam teşekküllü bir hastaneden, Kluivert’ın kısa vadede futbol oynamasına engel olmadığını gösterecek bir sağlık raporu getirin. Sonra ayrıntıları konuşalım, uzlaşalım” şartını sundu. Pasalic’den, 10 Şubat’ta ara transferin biteceği belirtilip, hızlı hareket etmeleri de istendi.

3 sezonda 3 takım...

Kariyeri zaferlerle dolu olan Kluivert son yıllarda büyük düşüş yaşıyor. 2003-2004’te Barcelona’dan ayrıldıktan sonra kendine gelemeyen Hollandalı yıldız, 2004-2005’te Newcastle’a transfer oldu. Ada’da da aradığını bulamayan Kluivert, ardından Valencia’nın yolunu tuttu. Golcü oyuncu; Ajax, Milan, Barça, Newcastle ve Valencia’da top koşturdu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları