Kluivert ısrarı

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Hollandalı golcü Patrick Kluivert’ta ısrarlı. Siyah beyazlılar, çok istemelerine rağmen ara transferde alamadıkları Kluivert’ı önümüzdeki sezon renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürüyor.

Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Kluivert’ın kulübü Valencia ile her konuda anlaştıklarını belirterek, "Valencia ile aramızda herhangi bir sorun yok. Bu transferde en büyük problem futbolcunun Türkiye’ye gelmek istememesi. Ancak biz kararlıyız. Sezon sonunda Kluivert ile tekrar görüşeceğiz ve Türkiye’ye gelmeye ikna edeceğiz" diye konuştu.

Yenilerden umutluyuz

Brezilyalı Bobo ve genç gurbetçi Aydın Karabulut’un transferlerine de değinen Yıldırım Demirören, "Her ikisi de uzun süredir izlediğimiz ve haklarında olumlu referanslar aldığımız futbolcular. Kendilerinden çok şeyler bekliyoruz. Diğer transferimiz Jun’la birlikte takıma büyük katkı yapacaklarına inanıyoruz" dedi.

Youla’ya yalanlama

Öte yandan Beşiktaşlı futbolcular Mustafa Doğan ile Ali Güneş, devre arasında Fransa’nın Metz kulübüne kiralanan Souleymane Youla’nın kendileri hakkında yaptığı açıklamayı yalanladı. Youla’nın, Futbol Ekstra Dergisi’nde, "Mustafa Doğan ve Ali Güneş de ’Bu taraftar bizi sevmiyor’ diye bana söylemişlerdi" şeklindeki açıklamasını şaşkınlıkla okuduklarını belirten her iki futbolcu, "Youla ile aramızda kesinlikle böyle bir diyalog geçmediği gibi bizim, taraftarımızla bugüne kadar aramızda en küçük bir sorun yaşanmamıştır" dediler.

 

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları