"Kim olduğumuzu gelecek yıl görecekler!" Beşiktaş'ı yok saymaya çalışan F.Bahçe ve G.Saray'a Demirören'den gözdağı!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, bu yıl futbolda istedikleri neticeleri alamadıklarını, ancak gelecek sezonun Beşiktaş'ını en iyi şekilde oluşturmak için çalıştıklarını belirtti. Yayın hayatına 19 Mart Cumartesi günü başlayacak, Aktif Beşiktaşlılar Oluşumu'nun hazırladığı "Serencebey" spor gazetesine açıklamalar yapan Demirören, ezeli rakiplerine çattı.

Demirören, Beşiktaş'ın büyüklüğünün basına yeterince yansımadığından yakınarak, "Türkiye'de sadece iki takım yaratılmaya çalışılıyor. Yönetim olarak bunun savaşını veriyoruz. Tüm Beşiktaşlılar da kenetlenip, bunun kavgasını yapmak zorunda. Beşiktaş'ın 15 milyonu bulan taraftarını kimse yok sayamaz. Yeter ki, bir olup, bize yakışır şekilde dik duralım" dedi.

Başkan sözlerini şöyle sürdürdü: "Del Bosque aşısısı tutmadı. Rıza Çalımbay ile önümüzdeki yılın Beşiktaş'ını en iyi şekilde oluşturmak için çalışıyoruz. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi hedefliyoruz. Futbolun dışındaki branşlarda da başarılı olduk. Borcumuz ise 48 milyon dolar. Fulya Projesi'ni ise en geç mayıs ayının ikinci haftasında başlamayı belirledik."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları