Keçeci iddialı: "3 yılda 3. yıldız"

Beşiktaş başkan adaylarından Affan Keçeci, Siyah-Beyazlı kulübün kongre üyelerine sportif başarı vaat etti. Plan ve projelerini anlatan Keçeci, başkan seçildiği takdirde 12 şampiyonluğu bulunan Beşiktaş'ın formasına üç yılda 3. yıldızı takma sözü verdi.

'Beşiktaş'ı bölenler Beşiktaş'ı birleştiremezler. Beşiktaş'ın üzerindeki kirdir, toz değil. Bu kiri de ancak ben temizlerim. Camiamızın üzerinde dolaşan kara bulutları ancak ben dağıtırım' sözleri ile iddiasını ortaya koyan Keçeci, basının kendisine fazla yer vermemesinden yakındı ve 'Ben Beşiktaş'taki sessiz çoğunluğa yürekten inanıyorum' sözleri ile başkan seçileceğinden şüphesi olmadığını dile getirdi.

Göreve geldiklerinde üç süper yabancı alacaklarını ve yabancı bir antrenörle çalışacaklarını söyleyen Affan Keçeci, futbol takımına yapacağı takviyeler ile ilgili planlarını da şu sözlerle açıkladı: 'Defansa, orta sahaya ve forvete birer yabancı alacağız. Arkadaşlarımız şu an yurtdışında bu futbolcular ile temastalar. Beşiktaş tribünlerini ayağa kaldıracak üç yıldız alacağız. Beşiktaş'ın kesinlikle çok iyi bir yabancı golcüye ihtiyacı var. Mevcut kadro Türkiye liglerinin en iyi kadrosu. Birkaç takviye yapıp Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacağız. Oynayacağımız her final için de futbolculara ayrı prim vereceğiz. Beşiktaş'ın bugünkü şartlarında yerli hoca ile çalışırsak yerli hocalarımızı da kaybederiz. Dünya çapında Avrupalı bir hoca ile anlaşmak üzereyiz'.

Keçeci, göreve geldiği ilk üç yılda üç şampiyonluk sözü de vererek 'Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin 100. yılında Beşiktaş'ı şampiyon yapacağım' dedi. İnönü Stadı projesini desteklediğini ama stada kazma vurulmakta geç kalındığını ifade eden Affan Keçeci, 'NATO zirvesinden dolayı o bölge bir süre trafiğe kapatılacak. Bu projeyi önümüzdeki sezon sonuna bırakmalıyız' diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları