"Kazanmayı öğreniyoruz"

Jean Tigana: "Arka arkaya gelen galibiyetler kendimize olan güveni geri kazanmamızı sağlıyor. Artık savaşarak maç kazanmayı öğrenmeye başladık. Güzel günler yakında."

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, takımının artık iyi savaşarak, maçları kazanmayı öğrenmeye başladığını söyledi. Fransız çalıştırıcı Fortis Türkiye Kupası'ndaki Samsunspor galibiyetinin ardından, G.Birliği'ni de devirerek kendilerine olan güvenlerini kazanmaya başladıklarını vurgulayarak şöyle devam etti: "Sakat, cezalı ve eksiklere karşın oyuncularım kazanmak adına sahaya her şeylerini yansıtmaya çalışıyor. Bu da benim maçlardan daha çok zevk almamı sağlıyor. Her geçen gün biraz daha iyiye gidiyoruz

G.Birliği karşılaşması oldukça çekişmeli ve zorlu geçti. Ancak sonuçta kazanmayı başaran, rakibin hatasını daha iyi değerlendiren taraf biz olduğumuz için sevinçliyiz. Şimdi bu maçı bir an önce unutup, Diyarbakırspor ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacağız. Diyarbakır'ı da devirirsek, o zaman takımda moraller daha da yükselecektir. Bu da bizi daha güzel günlere taşıyacak. Siyah-beyazlı camiamıza güzel bir galibiyet hediye ettiğimizi umuyorum."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları