"Kazanmak zorundayız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 8 Nisan Cuma günü Ankaragücü ile yapacakları maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, daha önce çalıştırdığı Ankaragücü'nü çok iyi tanıdığını belirterek, "Sakaryaspor'a farklı yenilmeleri kimseyi aldatmasın. Can derdindeler, zor bir maç olacak. İyi bir kadroları var" dedi.

Diyarbakırspor maçında takımın mücadelesinden memnun olduğunu kaydeden Çalımbay, bugüne kadar oynadıkları maçların içinde en çok o maçta pozisyona girdiklerini, ama bunları değerlendiremediklerini ifade etti.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü, ancak şu anda kimseyle anlaşmadıklarını söyleyen Çalımbay, "Beşiktaş'a yakışır oyuncular alınacak. Çalıştığım her kulübü hedefi olan yere getirdim. Beşiktaş'ın hedefinin neler olduğunu biliyorum. Buraya alınacak oyuncuların hepsi de kaliteli olacak. Diğer çalıştığım kulüplerde de transferde hata yapmadım.10-15 tane oyuncu almayacağız. Buradaki dengeleri bozmadan ne kadar takviye yapacaksak en iyisini yapacağız" dedi.

Çalımbay, lig planlamasıyla ilgili bir problem olmadığını, rezerv ligin ciddi bir şekilde yapılırsa Türk futboluna faydası olacağını söyledi.

Çalımbay, başkan ve yönetimle uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, hedeflerinin bu sezon ligi 3. sırada bitirmek olduğunu kaydetti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları