Kartal’a şampiyon atlet

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kros Şampiyonası’nda ilk sırayı alan ve ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkı kazanan Beşiktaş, 19 yaşındaki Rumen atlet Ancuta Babacel’i transfer etti 

Son yıllarda amatör şubelere büyük bütçeler ayıran Beşiktaş, takım sporlarından sonra bireysel branşlar için de transfere başladı. Geçtiğimiz sezon Türkiye Kros Şampiyonası’nda birinci olarak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda yarışmaya hak kazanan Siyah-Beyazlılar, kadrosunu güçlendirdi. 5 Şubat’ta İspanya’da gerçekleştirilecek dev organizasyonda mücadele edecek olan Dişi Kartallar, Romanya’nın 19 yaşındaki Avrupa Şampiyonu atleti Ancuta Babacel’i renklerine kattı.

Rekortmen

2 Şubat’ta İstanbul’a gelecek olan yıldız sporcu için Romanya Federasyonu da gerekli tüm izni verdi. Beşiktaş, gençler 3 bin metre engelli Avrupa Rekoru’nu elinde bulunduran Babacel’i yaz sezonunda düzenlenecek kulüplerarası müsabakalarda da koşturacak. Beşiktaş’ın şube kaptanı Ömer Aras, İspanya’da iddialı bir kadroyla koşacaklarını belirterek, “Yönetim, başarılı olmamız için tüm desteğini veriyor. Onları mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları