Kartal pusuya yattı!

Beşiktaşlı futbolcular, Birinci Süper Lig'de yarın Ankaragücü ile yapacakları 27. haftanın açılış maçı için kampa girdi.

Beşiktaş, öğle saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde biraraya gelirken, son çalışmalarını bu akşam yapacak. Beşiktaş'ta, yarınki maçta sakatlıkları nedeniyle İbrahim Üzülmez, Juanfran, Fatih ve Koray forma giyemeyecek.

Diyarbakırspor maçında sakatlanan İbrahim Akın, yarınki maçta büyük olasılıkla oynayabilecek. Kulüp doktoru Yalçın Yavuzer, İbrahim Akın'ın dün takımla birlikte çalıştığını, genç oyuncuyu bu akşamki idmanda bir kez daha deneyeceklerini ve yarınki maçta oynama olasılığının yüksek olduğunu söyledi.

Yavuzer, Gürcistan ile yapılan milli maçtan sakat dönen Koray'ı gelecek haftaki Fenerbahçe derbisine büyük olasılıkla yetiştireceklerini kaydetti.

Dizinde sakatlık bulunan Fatih'in bir kez daha kontrolden geçirileceğini ve bunun sonucunda cerrahi operasyon yapılıp yapılmayacağına karar vereceklerini anlatan Yalçın Yavuzer, sakatlığı büyük ölçüde düzelen Berkant'ın da yarınki maçta forma giyebilecek düzeye geldiğini ifade etti.

Beşiktaş'ın, Ankaragücü karşısına, Cordoba, Ali Güneş, İbrahim Toraman, Ronaldo, Ahmet Yıldırım, Ahmed Hassan, Tayfur, Tümer, İbrahim Akın, Ahmet Dursun, Carew 11'i ile çıkması bekleniyor.

Öte yandan, 3'er sarı kartı bulunan İbrahim Toraman ve Ahmed Hassan, yarınki maçta da sarı kart görmeleri durumunda gelecek haftaki Fenerbahçe maçında cezalı duruma düşecek.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları