Kartal Moldova'da

Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçı sonrası Almanya'da kalan siyah beyazlılar, bugün özel uçakla Moldova'nın başkenti Kişinev'e geçti. Takımımız, Kişinev Havalimanı'nda Türkiye'nin Moldova Büyükelçiliği ataşesi Rıfat Kartal ile Moldova 2. Liginde mücadele eden FC Beşiktaş takımının başkanı Serkan Özdemir ve 2 futbolcu çiçeklerle karşıladı. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a havalimanında çiçekler verildi. Maçın oynanacağı Tiraspol kentinde uygun otel olmadığı için Kişinev'de kalacak Beşiktaş kafilesi, bu akşamki son antrenmanını da yine bu kentte gerçekleştirecek. Beşiktaş, 70 kilometre mesafedeki Tiraspol'a yarın gidecek.

-ENGİN'' KAZANMAK İSTİYORUZ''

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Sheriff Tiraspol karşısında kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Engin, yarınki karşılaşmaya ciddi şekilde hazırlandıklarını ve turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
Vestel Manisasporlu Holosko ile ilgilenip ilgilenmedikleri sorusuna ise Engin, ''Hocamızla bu futbolcuyla ilgili bir görüşmemiz oldu, ama her hangi bir girişimimiz yok'' diye yanıt verdi. Yönetim kurulu üyesi Mario Berk ise yarınki karşılaşmanın zor geçeceğini ifade ederek, ''İlk maçtaki garanti olmayan sonuç bizi sıkı hazırlanmaya itti. İşin ciddiyetini biliyoruz ve yarın turu geçen taraf olmak istiyoruz'' dedi.

-İSKOÇ HAKEM BRINES YÖNETECEK-

Beşiktaş ile Sheriff Tiraspol arasındaki karşılaşmayı İskoç hakem Iain Robertson Brines yönetecek. Brines'in yardımcılıklarını Gordon Middleton ve Willie Dishington yapacak. Sheriff Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak karşılaşma D-Smart'tan canlı yayınlanacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları