Kaptan'dan mesaj var!

Beşiktaş’ın menajer-futbolcusu Tayfur Havutçu, Teknik Direktör Vicente Del Bosque’nin bütün oyuncular tarafından çok sevildiğini belirterek, İspanyol çalıştırıcı ile büyük zaferlere imza atacaklarını söyledi. Yeni yıla eşiyle birlikte Paris’te giren Tayfur, ‘Hocamız, çok mükemmel bir insan. Hiçbir art niyeti yok. Bütün futbolculara eşit davranıyor ve formayı hak edene veriyor. Bu yüzden ben ve takım arkadaşlarım kendisini çok seviyoruz’ dedi.

Sezonun ilk yarısında beklenen başarıya ulaşamamalarının en büyük sebebinin uyum sorunu olduğunu söyleyen Tayfur, şöyle devam etti:‘Beşiktaş sezon başında büyük bir değişim yaşadı. Tam anlamıyla kabuk değiştirdi. Futbolcuların çoğu ve hoca yeniydi. Bu da doğal olarak sezonun ilk haftalarında bazı sıkıntılara yol açtı. O kötü dönemi zor da olsa atlatmayı başardık. Hemen her şey yoluna girdi. Del Bosque’nin sistemi oturmaya başladı. Zaten bunu son haftalarda aldığımız sonuçlarla gösterdik. 2005’te bizim için her şey çok güzel olacak.’

Tayfur Havutçu, Teknik Direktör Vicente Del Bosque’ye bağlı olarak çalışan Futbolcu İzleme Komitesi’nin vereceği rapor doğrultusunda, devre arasında birkaç oyuncu transfer edilebileceğini de sözlerine ekledi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları