Kadro belli oluyor

Yöneticiler ve teknik heyet, Pancu ve Cordoba ile görüştü, gelecek sezonda da birlikte olacaklarını ifade ederken gidecekler listesinde 11 futbolcu var

Yönetim ve teknik heyet arasında yapılan toplantıda mevcut kadrodan 11 futbolcunun gönderilmesi karara bağlanmıştı. Ancak takımın konsantrasyonunun bozulmaması için bu liste kesinlikle açıklanmıyordu. Rıza Çalımbay ve kurmaylarının işe Avrupa’dan başlaması, eldeki yabancıları bir hayli rahatsız etmişti. Üstelik Oscar Cordoba haricindeki tüm lejyonerlerle yolların ayrılacağı söylentileri de ayyuka çıkmıştı.

Oscar’la 2 yıl daha

Beşiktaş Yönetimi’nin yeni yapılanma planları içinde Oscar Cordoba’nın yanı sıra Daniel Pancu’yu da ayrı bir statüde tuttuğu öğrenildi. Basına yansıyan haberlerin ardından iki yıldızla biraraya gelen idarecilerin, hem Cordoba hem de Pancu’ya ‘Gelecek sezon da bizimlesiniz’ garantisini verdiği bildirildi. Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Oscar’la 2 yıllık yeni anlaşma yapılacak. Pancu’nun mukavelesi ise 2 yıl daha sürüyor.

Trabzon peşinde!

Siyah-Beyazlılar’ın ‘devam’ kararı aldığı Oscar Cordoba’yla, Petkoviç’in inişli-çıkışlı performansından hoşnut olmayan Trabzonspor’un da ilgilendiği ileri sürüldü. Ancak Beşiktaş Yönetimi’nin tavrı sonrasında, Karadeniz Kulübü’nün temaslarına başlamadan geri adım attığı ileri sürüldü.

Biletleri okeylendi!

Kadrodaki yabancılardan Ronaldo ve Juanfran’la yolların ayrılması kesinleşti. Carew son haftalardaki çıkışıyla kafaları karıştırırken, Ahmed Hassan’ın durumunun da taraflar arasındaki görüşmelerden sonra netlik kazanacağı bildirildi. Norveçli golcünün sezon sonuna kadar böyle devam etmesi halinde kadroda tutulabileceği, Mısırlı yıldıza da Türk statüsüne geçmesi konusunda teklifte bulunulacağı kaydedildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları