Juanfran Kartal'da kararlı!

Beşiktaş'ın anlaştığı Juanfran, C.Vigo Başkanı ile yaptığı görüşmede geri adım atmadı. İspanyol oyuncu gönlünün Kartal’da olduğunu tekrarladı! 

Juanfran’ın Beşiktaş sevdası bitmek bilmiyor. Celta Vigo’nun ısrar ve yaptırımlarına rağmen, Siyah-Beyazlı kulübe gitmek istediğini her fırsatta söyleyen deneyimli oyuncu, birkez daha kulübüne rest çekti. Kampta bulundukları Fransa’dan İspanya’ya çağrılan Juanfran, başkan Gomez ile bir görüşme yaptı. Gomez’in toplantıda, sol kanat oyuncusuna Beşiktaş’ın teklifini kabul etmemesi yönünde baskı yaptığı ve ücretinde iyileştirme önerisi getirdiği belirtildi.

Bosque’yle temasta
Gomez’e birkez daha Del Bosque’ye verdiği sözün arkasında durduğunu yineleyen Juanfran, Beşiktaş’ın da en kısa zamanda bonservis sorununu çözeceğine inandığını söyledi. Bunun bir an önce gerçekleşmesinin tek arzusu olduğunu ifade eden İspanyol oyuncu, Del Bosque ile sürekli temasta olduğunu da yineledi. Juanfran, gönlünün Beşiktaş’ta olduğunu başkan Gomez’e birkez daha söylediğini ve kendisine kolaylık sağlamalarını istediğini de ifade etti.

Basın baskı yapıyor
Beşiktaş’ın önerdiği bonservis ücretinin düşüklüğünün yanı sıra taraftar baskısından da çekinen başkan Gomez’in Juanfran’ı bu nedenle bırakmak istemediği bildirildi. Öte yandan medyadan bu transfere izin verilmemesi yönünde baskı geldiği de kaydedildi. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Juanfran’ın mukavelesinin uzatılmasını isteyen İspanyol gazeteleri, ileride bu oyuncunun daha yüksek bir fiyata satılabileceği yorumunu yaptılar.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları