İşte Kartal'ın 11'i!

Beşiktaşlı futbolcular, Sakaryaspor ile yarın yapılacak Birinci Süper Futbol Ligi maçı için kampa girdi. Öğle saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan siyah-beyazlılar, maçın hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları çalışmayla tamamlayacak.

Seri sürsün

Ligde 12 maçtır yenilmeyen, 10 galibiyet, 2 beraberlikle üst sıraları zorlayan, üst üste 7 maçını kazanan Beşiktaş, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sakaryaspor karşısında galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Siyah-beyazlılar, Rıza Çalımbay yönetimindeki 4. maçından da galibiyetle ayrılarak, istikrarlı gidişini sürdürmek hedefinde.

Sezona çok kötü bir başlangıç yaparak taraftarlarını düş kırıklığına uğratan Beşiktaş, 8. haftadaki Trabzonspor yenilgisinin ardından ligde mağlubiyet yüzü görmedi. Trabzon deplasmanının ardından ligde yaptığı 12 maçın 10'unu kazanan, 2'sinde berabere kalan, topladığı 32 puanla bu periyottaki en başarılı takım unvanını alan "Kara Kartallar"ın, 18. haftada 1-1 sonuçlanan Gençlerbirliği maçı, kural hatası nedeniyle 9 Mart'ta tekrarlanacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları