Inter fena uçtu!

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği İnter’de forma giyen yıldız futbolcumuz Emre Belözoğlu el yakıyor. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, dün Inter Kulübü Başkanı Moratti ile telefon görüşmesi yaparak Emre’nin bonservisi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Moratti, Beşiktaş’a bu konuda yardımcı olaracaklarını belirtirken şöyle dedi:

‘Emre şu anda satış listesinde. Fakat Arsenal ile bir İspanyol Kulübü de Emre’ye talip oldu. Yönetim kurulu olarak Emre’nin bonservis bedelini 15 milyon dolar belirledik. Bu parayı verirseniz Emre konusunda anlaşırız. Emre dünya çapında önemli bir yıldız.’ Kıvanç Oktay ise Beşiktaş kulübünün menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını anlatarak şöyle konuştu:

‘Emre’nin değerini biz de çok iyi biliyoruz. Satış listesinde olduğu için talip olduk. Ama istediğiniz rakam oldukça abartılı. Bu fiyata R.Madrid’ten üç oyuncu alırız. Bizim teklifimiz ise her zaman geçerli. Arsenal ya da başka kulüplerden ayrılacaklıyız. Paramızı peşin öderiz. Gerekirse kiralarız. Bir hafta süre istiyoruz.’ Moratti bu konuyu, Emre ile de görüşüp karara bağlayacaklarını söyledi. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları