İnönün'de oynayamıyoruz!

Başta Kaptan Sergen olmak üzere, İbrahim Toraman, Adem Dursun ve Murat Şahin, "Sanki sahada gizli bir güç var. Elimiz kolumuz bağlanıyor" diye konuştular.

Adem Dursun ise "Beşiktaş’a gelmek için 10 yıl bekledim. Sahaya çıkarken bile heyecanlanıyorum. Antrenmanlarda üst seviyede yaptığım hareketleri İnönü Stadı’nın zemininde gizli bir güç tarafından perdelendiğini düşünüyorum. Taraftarlarda haklı olarak yaptığımız acemi hareketlerden dolayı protesto ediyorlar. Ailton haklı İnönü’de bir şey var" yorumunu yaptı.

Kaptan Sergen Yalçın kadroda yer alan tüm oyuncuların kaliteli olduğunu ileri sürerken Ailton’un sözlerine katıldığını ifade ederek "Evet İnönü’de büyü mü var nedir? Yüzümüz güldüğü anda kabus çöküyor. En basit hareketi yaparken zorlanıyoruz. Beşiktaş futbol takımı İnönü Stadı’nda böylesine oynamamalı. Taraftar muhteşem, hava şartları süper ama takıma sanki gizli güçler, gizli kelepçe vurup hareket etmemesini sağlıyorlar" diye konuştu.

"En iyi defans bizde"

Beşiktaş’ın başarılı kalecilerinden Murat Şahin ise "Türkiye’nin en iyi defansına sahibiz. Çoğu arkadaşlarımız milli takımda oynuyor. Ama İnönü Stadı’nda rakip oyuncular ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Fizik üstünlüğümüz olmasına rağmen kullanamıyoruz. Ailton haklı, süper kadroya rağmen İnönü’de büyü var. Ellerimiz ayaklarımız kitleniyor" diye konuştu.

Beşiktaş Kaptanı Sergen Yalçın, Ailton’un sözlerinin doğru olduğuna dikkat çekerken, "Bu büyüyü bozmak bizim elimizde. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Ama zor günlere biz getirdik, biz de çıkarmayı bilmeliyiz" diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları