İnadına Emre!

Beşiktaş, Interli futbolcudan vazgeçmiyor. Belözoğlu'nu sezon başında ve ara transferde Siyah-Beyazlılar'a kazandırmak isteyen Yıldırım Demirören, yıldız oyuncuyla bir görüşme daha yaptı

Kartal, Emre Belözoğlu'nun kapısını yeniden çaldı. Özel işi ve tatil için İtalya'da bulunan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Menajer Ahmet Bulut aracılığıyla Interli futbolcuyla bir görüşme daha yaptı. Demirören'in bu konuşmadan olumlu yanıtla kalktığı vurgulanırken, Kulübünden ayrılacağını açıklayan Emre'nin de İngiltere, İspanya ve İtalya'dan gelen tekliflere rağmen, Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Beşiktaş, sezon başında Milano'da Emre ile görüşüp anlaşmış, ancak Inter'deki teknik adam değişikliği nedeniyle bu tranfer gerçekleşmemişti. Ocak ayında ara transferde de yeniden gündeme gelen yıldız futbolcu bu kez kiralık olarak Siyah - Beyazlılar'a kazandırılmak istenmiş, yine olumsuz yanıt alınmıştı. Başkan Demirören, "Emre ya da Nihat'tan birini takımda görme arzum var" diyerek gelişmeleri doğruladı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları