"İlk tercihim her zaman Kara Kartal"

Sezonun ikinci yarısına mutlaka bir santrfor takviyesiyle girmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, rotayı öncelikli olarak yurtiçine çevirmişti. Eski futbolcuları Ersen Martin için Denizlispor’a “Veysel Cihan’la takas edelim” teklifinde bulunan Siyah - Beyazlılar, halen Ege Kulübü’nden yanıt bekliyor. Golcü oyuncu ise yuvaya dönüş için hayli sabırsız... Devre arası tatili nedeniyle dün Almanya’daki ailesinin yanına giden Ersen, yolculuğu öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

‘Kartal’da kral olurum’
“Kulübüme benim için çok sayıda teklif geldiğini biliyorum. Galatasaray, Ankaragücü ve Trabzonspor’un da yöneticilerimizle temas halinde olduğunu öğrendim. Ancak ben gözümü Beşiktaş’ta açtım. Şu an Beşiktaş ile Denizlispor yönetimleri arasında görüşmeler sürüyor. Taraflar arasında anlaşma sağlanırsa benim ilk tercihim elbette Kartal Yuvası olacak. Ayrıca transferim biterse çok da iddialıyım: Beşiktaş’a gelirsem kesinlikle ligin gol kralı olurum.”

Ersen= Veysel + Sinan + para
Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, Ersen Martin’i isteyen Beşiktaş’a ilginç bir öneri sundu. Bulak, talebesinin muhteşem bir sezon geçirdiğini belirtirken, “Beşiktaş’ın Ersen Martin’i alması için Sinan Kaloğlu, Veysel Cihan ve bir miktar parayı gözden çıkarması gerekir. ‘Ahmed Hassan’ı vereceğiz’ derlerse, buna da ‘hayır’ demem. Ersen bu sezon harika oynuyor. Bence onun sadece sağ bacağı, 10 tane Carew eder” diye konuştu.

‘Wolfsburg da talip’
Ege Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman, Ersen Martin için kendilerine teklif yağdığını söyledi. Bu futbolcunun bonservis bedelini 2 milyon 250 bin dolar olarak belirlediklerini açıklayan Dalaman, “İlk resmi teklif Ankaraspor’dan geldi. 1 milyon 750 bin Euro ve futbolcu takası önerdiler. Önceki gün de Almanya’nın Wolfsburg kulübünden 1 milyon 800 bin Euro’luk bir teklif aldık. Bazı büyük kulüplerle de görüşmelerimiz sürüyor” dedi. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları