İlk hedef Rosicky!Gökhan Keskin, Çek Cumhuriyeti-Finlandiya maçında izlediği Tomas Rosicky'i çok beğendi

Rıza Çalımbay hem bu sene iyi sonuçlar almak için mücadele ediyor, hem de geleceğin takımını kurmak için kolları erken sıvadı. ‘Bana hesabı önümüzdeki sene’ sorun diyen Çalımbay, milli maçlar için verilen ara sebebiyle transfer çalışmalarına hız verdi. Yardımcılarını her bir tarafa gönderdi.

Gökhan izledi

Antrenör Gökhan Keskin Çek Cumhuriyeti-Finladiya maçını izledi. Keskin, burada B.Dortmund’da oynayan Tomas Rosicky’i izledi. Takımının ikinci golüne imza atan Rosicky sergilediği futbolla tam puan aldı. Transfer listesinin ilk sırasına çıktı. Dortmund’un maddi sıkıntı içinde olması sebebiyle satılık listesine koyduğu 4 isimden birinin Çek golcünün olması Beşiktaş’ı sevindirdi.

İnce eliyoruz

Gökhan Keskin, Rosicky’nin istedikleri tip bir oyuncu olduğunu Rıza Çalımbay’a belirtirken, siyah beyazlılar yeni sezon için Carew ve Juanfran’ı gönderdiği taktirde bu transfer gerçekleştiricek. Teknik patron, Beşiktaş’ın maddi durumunu bilerek hareket ettiklerini belirtirken, ‘Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Alacağımız oyuncular banko oynayacak’ dedi.

Kaynak: Hürriyet

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları