İlk golle tanışma zamanı geldi...

Büyük ümitlerle transfer edilen, ancak ilk sınavı olan Malatyaspor maçında gol atamayan Carew, şeytanın bacağını kırmak istiyor. 

Ligin ikinci maçında golle tanışmak istediğini belirten Norveçli futbolcu, “Deplasmanda kazanırsak, çok rahatlarız. Birbirimizi her geçen gün biraz daha iyi anlıyoruz. Takım olarak uyumumuz iyi, ancak yine de gerçek kimliğimizi 3-4 hafta sonra sahaya tam olarak yansıtabiliriz” dedi. 

Sezonun ilk haftasında oynanan Malatyaspor maçında sürpriz bir şekilde kadrodışı bırakılan Sergen Yalçın, Gençlerbirliği sınavı öncesi teknik direktör Vicente Del Bosque’ye mesaj gönderdi. Ankara kafilesine dahil edilen süper solak, “Geride bıraktığımız hafta boyunca gayet iyi çalıştık. Ben oynamak için hazırım. Eğer hocam şans verirse çıkar sahaya ve elimden gelenin en iyisini yaparım” dedi. Bu konudaki tek patronun Bosque olduğunu belirten yıldız futbolcu, sözlerini şöyle noktaladı: “Artık ligde kolay maç kalmadı. İlk haftada alınan sonuçlar da bunun kanıtı. Biz, Gençlerbirliği’ni yenerek galibiyet serisini başlatmak istiyoruz. Ancak üç puanı düşünürken, tedbiri de elden bırakmamalıyız.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları