Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, ideal 11’ini bulmak için çaba gösteriyor.
Ligin ikinci yarısında sahaya süreceği takımı oluşturmak için çalışan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, ideal 11’ini bulmak için çaba gösteriyor.
Siyah - beyazlıların teknik patronunun, oyuncularını gruplara ayırarak kafasındaki takımı oluşturmaya çalıştığı gözlemlendi.
Kampın üçüncü gününü tek idmanla geçiren Kartal’da, İtalya’da tedavisi devam eden Delgado ile boyun spazmı nedeniyle son iki günkü antrenmana katılmayan Tello gibi bankoların yanında, transfer edilecek ön liberonun da bu kadroya dahil olacağı ifade edildi.
Denizli’nin, Bursaspor’dan alınan Yusuf’u, Serdar Özkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Zapotocny, Sivok, Rüştü ve Nobre gibi isimlerle birlikte oynatarak takıma alıştırması dikkatlerden kaçmadı.