Holosko transferi yattı!..

Vestel Manisaspor teknik direktörü Giray Bulak, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Holosko'nun transferine onay vermediğini açıkladı. Tarık Almış Tesisleri'nde bir basın toplantısında sözlerine, “Kadromuzdaki bir oyuncunun Beşiktaş tarafından istenmesi, bizi mutlu eder'' diyerek başlayan Giray Bulak, “Ancak Holosko'yu vermemiz mümkün değil. Çünkü forvette büyük sıkıntı yaşıyoruz. Rafael'in sakatlığı sürüyor. Üç haftadan önce iyileşmesi olanaksız. Santrfora böylesine ihtiyacımız varken Holosko'yu veremeyiz'' dedi.

Kadroda Holosko'nun yanı sıra Metin, Akif ve Ahmet gibi 3 yetenekli forvet oyuncumarı bulunduğunu, ancak geçen yıl rahatsızlanarak futbola veda eden Meduna tarzı bir golcü aradıklarını da sözlerine ekleyen Giray Bulak şöyle devam etti:

“Takım olarak yeni sezonda hedefimiz ilk 10 arasına girmek. Şu an tam olarak hazır değiliz. 5-6 hafta sonra istediğim çizgiye gelebiliriz. Lige Kayserispor deplasman maçıyla başlayacağız. Üç ihtimalli bir karşılaşma olacak. Kaleci Ufuk'un hafif bir sakatlığı vardı, iyileşiyor. Rafael dışında önemli bir eksiğimiz bulunmuyor. Bu kadro yeterli. 23.5 yaş ortalamasına sahip kaliteli bir takımız. Tek sıkıntımız forvet. Onu da halledersek, eksiğimiz kalmaz."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları