Hesabımız var!

Küçümsenemeyecek bir galibiyet serisinin ardından önce ezeli rakibi Galatasaray’a 1-0 yenilen, ardından tekrar maçında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, neredeyse 3 puana hasret kaldı. Başkent’e büyük umutla gelen Siyah-Beyazlılar, 180 dakikalık galibiyet özlemine Ankaraspor’u yenerek sona erdireceklerinin sözünü verdiler. İşte bazı futbolcuların Ankara’ya hareket etmeden önce dile getirdiği maçla ilgili görüşleri:

Carew’in tek derdi bir gol
Cordoba: “Maçın skoru rakibe değil, bize bağlı. Çok hızlı ve kontrollü oynayan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Ama hata yapmazsak onları tuzağa düşürüp üç puanı alırız. İlk maç kesinlikle iki takım arasındaki bir ölçü değil.” Carew: “Gol atamamamın verdiği sıkıntı üstümde baskı oluşturdu. Ancak her şeyin bir golle değişeceğine inanıyorum. İlk yarıdaki maçı defalarca gözden geçirdim. Bu kez biz kazanacağız ve yeniden galibiyet serisine başlayacağız.”

Trabzon maçı öncesi moral
Tayfur: “Yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ankaraspor’u yenerek hem iki haftadır kesintiye uğrayan galibiyet serisini diriltmek, hem de Trabzonspor maçı öncesi moral bulmak istiyoruz.” Okan: “Yedek beklemek elbette her oyuncu için kabustur. Ben kendimi iyi hissediyorum ve teknik heyetten görev bekliyorum. Ama önemli olan takımın kazanması. Bizim artık hiç bir mazeretimiz kalmadı. Tek düşüncemiz kazanmak, sadece kazanmak.”

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları