"Hastalığın adı Rıza!"

Beşiktaş Alt Yapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar: "Bu hale gelmemizde tek suçlu Rıza Çalımbay'dır. Onu bu yüzden affetmeyeceğim. Transferlere karışmamakla hata etmişiz" dedi.Beşiktaş'ta Erciyes beraberliği tansiyonun artmasına neden oldu. Ligin ikinci yarısına da kötü başlayan siyah - beyazlı takımda, Alt Yapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar ağır ifadeler kullandı.

Takımdaki yerli transferlerin eski Teknik Direktör Rıza Çalımbay tarafından yapıldığını ifade eden Vardar, "Takımımıza bu zamana kadar 10 tane kulüp değiştiren futbolcuları topladı. Rıza'yı bu yüzden hiç affetmeyeceğim" diye konuştu.

Sinan Vardar, Çalımbay'ın yanlış transferler yaptığını savunurken, Ailton ve Kleberson'un ise yönetimin tercihi olduğunu açıkladı, "Bu takımın bu hale gelmesinde tek suçlu Rıza Çalımbay'dır. Beşiktaş'ta oynayacak kapasitede olmayan oyuncuları aldırdı. Teknik direktör olduğu için işine karışmadık. Ama hata yapmışız. Şimdi bunun izlerini silmek zaman alacak" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini de sözlerine ekleyen Sinan Vardar, Almanya'da 2-3 tane gurbetçi futbolcuyu takibe aldıklarını belirtti. Vardar, "Kendilerini izlemek ve görüşmek için önümüzdeki hafta Almanya'ya gideceğim. Belki ara transferde, belki önümüzdeki sezon için bu oyuncuları gerek görürsek kadromuza katacağız" dedi.

Bu arada Vardar'ın gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında futbolcular hakkında kullandığı sözler ise kaos yarattı. Ajanslar tarafından servise konulan ifadeler, Beşiktaş yöneticisinin "Espri yaptım, yanlış anlaşıldı" açıklaması üzerine geri çekildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları