Gustavo Gomez el yaktı!

Beşiktaşımızın Paraguaylı stoper Gustavo Gomez için yaptığı teklife kulübü Lanus'tan olumsuz yanıt geldi. Gustavo Gomez'de ısrarcı olan Beşiktaş'ımız, Lanus'a 4.5 milyon Euro önerdi ancak bu rakam yetersiz bulundu.

EURO2016 nedeniyle transfer pazarında büyük bir hareketlilik yaşanmıyor belki ama Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek zorunda olan Beşiktaş'ımız, çalışmalarını devam ettiriyor. Beşiktaşımızın önceliği savunma hattına takviyeler yapmak ve gündem Gustavo Gomez...

Paraguay Milli Takımı'nın Copa Amerika'dan elenmesinin ardından 23 yaşındaki futbolcunun transfer görüşmelerine hız veren Beşiktaş, genç oyuncunun kulübü Lanus'un kapısını çaldı. UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi ile yaptığı anlaşma nedeniyle UEFA başabaş hesap kriterlerine uymak durumunda olan Beşiktaş, buna rağmen Arjantin temsilcisine hatırı sayılır miktarda ücret önerdi.

PES ETMEDİLER

Beşiktaş'ımız, Gökhan Keskin'in izleyip çok beğendiği ve Şenol Güneş'in de transferine onay verdiği Gustavo Gomez'in bonservisini almak için 4.5 milyon Euro'luk teklif yaptı. Ancak Lanus bu rakamı yetersiz buldu ve Gomez'i bu paraya bırakamayacaklarını Beşiktaş'a ilettiler.

Ancak Beşiktaş yönetimi pes etmiş değil. 1.85 boyundaki genç futbolcuda ısrarcı olan Kartal, pazarlıkları sürdürüyor ve Lanus'u ikna etmek için yoğun çaba sarfediyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları