Gomez cephesinden açıklama var!

Wolfsburg'ta istediği sezon başlangıcını yapamayan Mario Gomez'le ilgili, Alman futbolcunun medya direktörü net konuştu.

DEVAM ETMESİ YÖNÜNDE HİÇBİR SORUN YOK

Golcü oyuncunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin medya direktörü Dany Biegler, ''Mario'yla ilgili dedikodular doğru değil. Söyleyebileceğimiz tek şey söylenenlerin hiçbirinin doğru olmadığıdır. Mario'nun Wolfsburg'da devam etmesiyle ilgili hiçbir sorun yok. Devam edecek. Türkiye'ye dönmesi söz konusu değil'' dedi. 

Transferin son günlerinde Fiorentina'dan Wolfsburg'a transfer olan tecrübeli oyuncu yeni takımıyla çıktığı 5 maçta gol atamadı. 

Mario Gomez'in Almanya'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ve Kuzey İrlanda ile yapacağı karşılaşmalarda forma giyemeyeceği açıklandı.

Almanya Futbol Federasyonundan (DFB) yapılan açıklamada, 31 yaşındaki golcü Gomez'in kalça kaslarındaki sertleşmeden dolayı birkaç gün antrenman yapamayacağı belirtildi.

Açıklamada, 31 yaşındaki golcünün, sakatlığı nedeniyle milli maçlarda oynayamayacağı kaydedildi. Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün, Gomez'in yerine başka bir oyuncuyu aday kadroya çağırmaktan vazgeçtiği belirtildi.

Almanya, 8 Ekim Cumartesi günü Hamburg'da Çek Cumhuriyeti ve 11 Ekim Salı günü de Hannover'de Kuzey İrlanda ile karşılaşacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları