Gökhan Töre neden yok?

Beşiktaş’ın 23 yaşındaki oyuncusunun Osmanlı maçında kulübede oturması dikkat çekti. Teknik direktör Güneş, ısınırken bir sorun yaşadığını belirtti. İşin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı. Deneyimli hocanın son dönemde özel hayatına dikkat etmeyen Töre’yi uyarmak istediği kaydedildi

Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından en çok merak edilen konuların başında teknik direktör Şenol Güneş’in Gökhan Töre’ye neden şans tanımadığı oldu. 

Son olarak Osmanlı maçından 4 gün önce kupada Karabük’le oynanan karşılaşmada sahada yer alan, Ankara deplasmanında da kadroya alınan ve sakatlığı bulunmayan oyuncunun tercih edilmemesi soru işaretleri oluşturdu.

YÖNETİM DE ARKASINDA

Teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından Töre için yaptığı açıklamada, ısınırken bir problem oluştuğunu belirtse de işin aslının böyle olmadığı ortaya çıktı. 

Bugün'de yer alan habere göre; Deneyimli teknik adamın oyuncunun son dönemde magazin basınında sıkça yer almasına ve özel hayatına dikkat etmemesine tepki olarak böyle bir karar aldığı öğrenildi. 

Bu yöntemle, Töre’nin kendisine çeki düzen vermesini sağlamayı planladığı belirtildi. Yönetimin de deneyimli hocanın arkasında olduğu söyledi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları