Gerilim hakimdi

Maçtaki gerilim iki tarafa da pahalıya maloldu, üç oyuncu cezalı duruma düştü. Çağdaş, Baki ve Kerem önümüzdeki hafta forma giyemeyecek.

90 dakikanın genelinde temiz bir maç oynanmasına rağmen, zaman zaman gerginlikler ve sertlikler vardı. Hakem İsmet Arzuman’ın sertliğe izin vermemesi ve sık sık sarı kartlarına başvurması nedeniyle Gençlerbirliği’nden Kerem ve Baki, Beşiktaş’tan Çağdaş cezalı duruma düştü. Başkent ekibinin iki oyuncusu Kayserispor, Çağdaş da Diyarbakırspor karşılaşmasında takımlarındaki yerini alamayacak. Sahanın en agresif ismi ise hiç tartışmasız Ayman’dı.

Sert müdahalesiyle henüz ilk yarıda Mehmet Sedef’in sahayı terketmesine neden olan Mısırlı futbolcu, İbrahim Üzülmez’e yaptığı hareketle de penaltıya sebep oldu. Ayman’ın 89’da Ahmet Dursun’a yaptığı sert hareketi ise İsmet Arzuman atladı. Bu arada son maçların formda ismi Sergen Yalçın, Gençler’e karşı da oyuna 11’de başladı. Süper solak 64. dakikada yerini yeni transfer Tomas Jun’a bırakıp, sahayı alkışlar arasında terketti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları