Gececi Carew'in cezası!

Rıza Çalımbay’ın gelişiyle birlikte Beşiktaş’ta önemli değişikler oluyor... Sakatlık konusunda oldukça hassas davranan ve hafif ağrısı bulunan futbolcularını bile riske girmeyip oynatmayan Çalımbay, öğrencileriyle yaptığı konuşmada sıkıntıların hemen kendisine belirtilmesini istedi. Bu kurala uyan ilk isim ise Berkant oldu. Genç futbolcu sakatlandığını teknik heyete iletti ve haftaiçi yapılan idmanlara çıkmadı.

Ağrının nedeni başka!

Ancak geçen haftaki Ankaraspor maçı öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Beşiktaş’ın başarılı yıldızı John Carew, haftaiçinde yapılan idmanlarda hiçbir sorun yaşamamasına rağmen B.B.Ankaraspor karşılaşmasından önce “Ağrım var” diyerek Çalımbay’a başvurdu. Ancak tecrübeli teknik adamın yaptığı araştırmadan sonra Carew’in kasığındaki ağrılara gece yaşantısının yol açtığı ortaya çıktı. Ve Çalımbay da kararı verdi.

Dün MR’ı çekildi

Carew’i ceza olarak sahada sakatlanan ve kadroya alınmayan Sergen, Veysel, Ronaldo ve Pancu gibi yıldızları İstanbul’da bırakmak yerine iki gün önceden Ankara’ya götürdü. Siyah-Beyazlı teknik adamın karşılaşma sonrasında da öğrencisiyle bir görüşme yaptığı ve bu konuyla ilgili sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Bu arada dün MR’ı çekilen Carew’in sakatlığındaki durumun bugün netlik kazanacağı açıklandı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları