Van Bronckhorst'u sevindiren olay!

Joao Mario'nun etkili performansı Beşiktaş'ta kadro rekabetini artırdı; Milot Rashica ve Al Musrati, ilk 11 için mücadele ediyor.

Beşiktaş'ta Joao Mario'nun etkileyici başlangıcı, kadro içindeki rekabeti iyice artırdı.

Siyah beyazlılar evinde oynayacağı Eyüpspor karşılaşmasına hazırlanırken, takımda yaşanan rekabet dikkati çekiyor. Kadroya son katılan isim olan Joao Mario, daha ilk maçında umut veren bir performans sergileyince ilk 11'deki isimleri hırs bastı. Sağ kanatta ve merkez orta sahada görev yapabilen Portekizli oyuncu eğer as kadrodaki yerini alırsa Al Musrati ya da Milot Rashica kulübeye çekilecek.

NDOUR UMUTSUZ

Her iki oyuncu da son maçlarda beklentilerin altında kalmıştı. Trabzonspor maçında Al Musrati çıkınca 6 numaraya geçen Joao Mario başarılı bir oyun ortaya koymuştu. Benfica'da sağ kanatta da etkili performanslar sergileyen Portekizli yıldızın takıma gelişi Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'u iyice keyiflendirdi. Öte yandan son maçta kadroya alınmayan Cher Ndour'un forma şansi Joao Mario'nun takımda oluşturduğu durumla iyice zora girdi. 

SEMİH'İN TAKIMI ŞAMPİYON

Beşiktaş'ta bir günlük iznin ardından Eyüpspor maçı için çalışmalar başladı. Antrenmana bütün oyuncular katılırken, üçlü turnuvayı kazanan Semih Kılıçsoy'un takımı galibiyet pozu verdi.


Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları