Valerien Ismael'den Kazımcan raporu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, sol bek transferi için gündeme gelen ve Altay'da oynayan Kazımcan Karataş için kararını verdi.

Beşiktaşımızın formasını giyen Rıdvan Yılmaz kariyerine Alman ekibi Eintracht Frankfurt'ta devam edecek. Siyah-beyazlılarımız Rıdvan Yılmaz'ın boşluğunu doldurmak için harekete geçti. Kulübümüzün istesinde yer alan isimlerden Kazımcan Karataş, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

KAZIMCAN HABER BEKLİYOR

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Beşiktaş'a gelmeyi çok istiyor. Altay, futbolcu için kulübümüz ile ilk görüşmede 2 milyon Euro talep etmişti. Yöneticilerimiz ise bu rakamı aşağıya çekmek istiyor.

ISMAEL, KAZIMCAN İÇİN ONAY VERDİ

Öte yandan İzmir ekibiyle 2026 yılına kadar kontratı bulunan futbolcu için teknik direktörümüz Valerien Ismael'in kararı belli oldu. Ismael, futbolcuyu beğendi ve transferine onay verdi.



BİRÇOK MEVKİDE OYNAYABİLİYOR

Beşiktaş'ın ciddi şekilde ilgilendiği Kazımcan Karataş, sol bekin yanı sıra sol kanat ve sağ kanatta oynayabiliyor. Transfermarkt verilerine göre ise futbolcuya biçilen değer 950 bin Euro civarında. Oyuncu için başka tekliflerin de olduğu gündemde.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları