Tek yol 3 puan

Beşiktaş'ımız, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Trabzonspor'u yenerek, Süper Final'deki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. İşte detaylar...

Ligde normal sezonu lider Galatasaray'ın 22 puan gerisinde bitiren ve Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun ilk haftasında da sarı-kırmızılı rakibine kendi sahasında 2-0 mağlup olan Beşiktaşımız, Trabzonspor'u mağlup ederek, hem Süper Final'deki ilk galibiyetini almaya, hem de rakiplerinin daha çok gerisine düşmemeye çalışacak.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'na 28 puanla başlayan ve Galatasaray'a 2-0 yenilerek zirvenin 14 puan gerisine düşen Beşiktaş, yarınki maçı kazanarak ayrıca ikincilik iddiasını sürdürmeyi de hedefleyecek.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

-Son 13 maçta 2 kez kazanabildi-


Siyah-beyazlılar, ligde son 13 maçta sadece 2 kez galip gelebildi.

Bu periyotta sadece Gençlerbirliği (3-2) ve Manisaspor (4-1) maçlarını kazanabilen Beşiktaş, 4 beraberlik elde ederken, 7 karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

-Egemen'in cezası bitti-


Beşiktaş'ta Lig Grubu'nun son maçında Kardemir Karabükspor karşısında kırmızı kart gören ve cezası nedeniyle Galatasaray karşısında forma giymeyen Egemen Korkmaz'ın cezası sona erdi.

Tecrübeli oyuncu, Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmada takımdaki yerini alabilecek.

-Almeida ve Hilbert cezalı-

Siyah-beyazlı ekipte Portekizli futbolcu Hugo Almeida'nın cezası ise sürüyor.

Kardemir Karabükspor maçında rakibine dirsek attığı için kırmızı kart gören ve Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç ceza alan Almeida, cezası nedeniyle Trabzonspor maçında da takımını yalnız bırakacak.

Almeida'nın yanı sıra, Galatasaray ile oynanan derbi mücadelesinde çift sarı karttan kırmızı kart gören Alman futbolcu Roberto Hilbert de Trabzonspor maçında oynamayacak.

-Cenk Gönen takımla çalışmalara başladı-

''Kara Kartallar''da genç kaleci Cenk Gönen'in ise sakatlığı geçti.

Sakatlığı nedeniyle son maçları kaçıran, ancak dünden itibaren takımla çalışmalara başlayan Cenk, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

-Fikret Orman ilk galibiyetini bekliyor-

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman da Trabzonspor karşısında futbol takımının kendisine ilk galibiyeti hediye etmesini bekleyecek.

Orman'ın göreve geldiği ilk maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlılar, daha sonra Samsunspor'a 1-0 yenildi, Kardemir Karabükspor ile de 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş, son olarak Galatasaray'a mağlup olurken, Fikret Orman başkanlığı döneminde henüz 3 puan sevinci yaşayamadı.

-Trabzon'da kazanmıştı-

"Kara Kartallar", Trabzonspor ile normal sezonda deplasmanda yaptığı maçı kazanmıştı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada siyah-beyazlı ekip, Trabzonspor'u Quaresma'nın penaltıdan attığı golle 1-0 yenmişti. Ancak bordo-mavili ekip, rakibini İstanbul'da 2-1 mağlup ederek rövanşı almasını bildi.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları