Sola takviye istedi

Teknik Direktör Samet Aybaba,Orduspor maçı sonrası dönüş yolunda Başkan Fikret Orman ile transferi masaya yatırdı.

Siyah-beyazlı teknik adam, İsmail’in yeniden sakatlanması nedeniyle devre arasında sol bek transferine yeşil ışık yaktı.

Daha önce sol beke transfer yapmayacaklarını söyleyen Aybaba, takım uçağında Fikret Orman ile görüştükten sonra forvet, orta saha ve sol beke transfer istedi. Devre arasında 3 oyuncuyu renklerine katmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, sol bek adayı için ilk olarak Gökhan Süzen için İBB yönetimi ile masaya oturacak.

Süzen’in, Beşiktaş’a transferi için şartları konuşacak olan siyah-beyazlı yönetim, kadro dışı kalan Rıdvan, Tanju ve Atınç ile devre arasında ya yollarını ayıracak ya da bu oyuncuları kiralık gönderecek.

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda forvet transferine de el atacak olan Beşiktaş Yönetimi, bu mevki için listesinde neredeyse sadece Nene’yi tutuyor. Yönetim Nene dışında, orta sahaya alacağı yerli oyuncunun ismini ise Samet Aybaba ile yapacağı son görüşmeden sonra netleştirecek.

Sezon başında Beşiktaş’ın gündeminde olan Alper Potuk ve Veysel Sarı için, yönetim yeniden Eskişehirspor ile temasa geçecek.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları