Siriki Dembele transferindeki rötar sebebi!

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Siriki Dembele'de rötar yaşanacak.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşımız, İngiltere'de Bournemouth forması giyen Siriki Dembele'yi kadrosuna katmak için harekete geçmişti. Dembele'nin transferi biraz rötarlı olacak.

DEMBELE'DEKİ RÖTAR SEBEBİ

Bournemouth'ta taşlar yerinden oynadı ve menajer Scott Parker ile yollar ayrıldı. Bu gelişmenin ardından yeni menajer gelene kadar beklemeye geçildi. Siyah-beyazlılarımız bu transferi gerçekleştirmek istiyor. Görüşmeler önümüzdeki günlerde devam edecek.

DEMBELE NASIL BİR OYUNCU?

Fildişi ve İskoçya vatandaşlığı bulunan 25 yaşındaki Siriki Dembele'nin kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi sürüyor. Sol açık, sağ açık ve forvet arkasında oynayabilen Ben Siriki Dembele, daha önce Peterborough, Nike Academy, Dundee gibi takımlarda görev yapmıştı.

PARKER AYRILMADAN ÖNCE NE DEDİ?

Parker görevinden ayrılmadan önce yaptığı açıklamada, "Oyuncuların ayrılma fırsatı olabilir. Sürekli oynamak isteyen bazı oyuncularımız var. Eğer bu yıl gidip futbol oynamak istiyorlarsa, o zaman kesinlikle bu fikre açık olacağız. Bu fırsatı gerçekten oyuncularımıza vermek istiyoruz. Çünkü burada sınırlı dakikaları olacak" demişti.



%%TRANSFER2017%%

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları