Şenol Güneş ve Olcay iddiaya girdiler!

Beşiktaşımızın teknik patronu Şenol Güneş ile Olcay Şahan antrenmanda iddiaya girdiler. Kazanan Beşiktaş'ın deneyimli hocası Şenol Güneş oldu.

Beşiktaşımız'da cumartesi günü oynanacak Kardemir Karabükspor maçının taktik provalarına başlandı.

Maçın taktik hazırlıkları için Milli Takımlardaki futbolcularının dönmesini bekleyen Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularının ciddi bir sakatlık problemi yaşamadan dönmesinin ardından, cumartesi günü uygulatacağı oyun anlayışının uygulamasına geçti. Takımına paslaşma ağırlıklı hızlı hücum organizasyonu çalıştıran Beşiktaşımızın teknik patronu Şenol Güneş, şut ve penaltı vuruşu üzerinde de durdu.

Şut çalışması esnasında Olcay Şahan, Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Şenol Güneş ile baklavasına iddiaya girdi. 8 futbolcunun 4'ünün gol atması karşılığı iddiaya giren Olcay Şahan, kendisi dahil 6 futbolcunun şutları kaçırmasıyla iddiayı kaybetti.

Sahaya süreceği on bir konusunda elinde çok alternatif olan Beşiktaşımızın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş'i zorlu bir tercih bekliyor. Alternatifli kadronun oluşu nedeniyle işi zorlaşan Beşiktaşımızın teknik patronu Şenol Güneş, Ricardo Quaresma ile Atiba Hutchinson'un da perşembeden itibaren takıma katılmasıyla on birini belirleyecek.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları