Şapka çıkartılır!

Geçtiğimiz sezon Samet Aybaba'nın vazgeçilmezi olan Olcay Şahan, Slaven Bilic döneminde de takımını sırtlamaya devam ediyor.

‘Feda’ sezonunda Almanya 2. Lig ekibi Kaiserslautern’den yalnızca 800 bin euroya sessiz sedasız Beşiktaş’a transfer edildiğinde spor kamuoyu ondan habersizdi. Ancak o kısa zamanda gol ve asistleriyle adından söz ettirmeyi başardı.

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Samet Aybaba’nın vazgeçilmezi olan Olcay Şahan 34 maçın (33'üne ilk 11'de başladı) tamamında forma giydi. Spor Toto Süper Lig’in 2012-13 sezonunda 11 gol ve 5 asistin altına imza atan yıldız orta saha oyuncusu A Milli Takıma kadar yükselerek başarılı performansının karşılığını aldı.

Olcay Şahan bu sezon da performansıyla takımını sırtlayan isimlerin başında geliyor. Teknik Direktör Slaven Bilic’in geride kalan 16 maçın tamamında ilk 11'de forma şansı verdiği başarılı oyuncu 6 gol ve 5 asistle beklentileri karşılamasını bildi.

Olaylı Galatasaray maçının ardından performansında kısa süreli düşüş gözlenen 26 yaşındaki oyuncu 9. haftadaki Akhisar maçından itibaren sahadaki ağırlığını yeniden hissettirdi. Ege ekibine karşı oynanan maçta 1 gol atan Olcay; 11 (Kayseri), 12 (Konya) ve 13'üncü (Fenerbahçe) haftaları boş geçmedi. Bu maçların hepsinde 1'er gol atan yıldız isim 2 de asist yaptı.

Olcay 15. haftada yine büyük olaylara sahne olan Kasımpaşaspor maçında 1 asistin altına imza atarken, 16. haftada 4-1 kazanılan SB Elazığspor maçında harika bir gol attı.

ÜST ÜSTE 50 MAÇ!
2012-13 sezonunun başından itibaren geride kalan 50 lig maçının tamamında forma giyen (49'una ilk 11'de başladı) Olcay, profesyonel kariyerinin en verimli günlerini yaşıyor. Beşiktaş ile köprüleri atan Fernandes’in yokluğunda takımın liderliğini ele alan Olcay, gol ve asistleriyle Beşiktaş’ın zirve yarışından kopmamasında en büyük payı taşıyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları