Samet Aybaba'dan Semih Kılıçsoy ile özel görüşme!

Son 2 lig maçında yedek kalan ve sonradan oyuna giren Semih Kılıçsoy ile Beşiktaş Genel Koordinatörü Samet Aybaba özel bir görüşme yaptı. Tecrübeli isim "Öyle küsmek, tavır almak gibi şeyleri asla aklından geçirme. Rekabet en üst düzeyde. Gençsin, güçlüsün. Mücadeleye hırsla devam et" dedi.

Beşiktaş'ta genç yıldız Semih Kılıçsoy ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor...

Siyah-Beyazlılar'ın parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, Joao Mario'nun da gelişi sonrası hücum bölgesinde artan rekabetin ardından Sivasspor ve Trabzonspor karşılaşmalarına kulübede başlamıştı.

SAMET AYBABA BİZZAT GÖRÜŞTÜ

Her iki mücadelede sonradan oyuna giren 19 yaşındaki Semih'le, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba özel bir görüşme gerçekleştirdi.

"KÜSMEK, TAVIR ALMAK YOK"

Genç oyuncuya destek olan ve performansını daha da artırması yönünde motive eden Aybaba'nın "Öyle küsmek, tavır almak gibi şeyleri asla aklından geçirme. Rekabet en üst düzeyde. Gençsin, güçlüsün. Kim olursa olsun forma rekabetinde mücadeleni sürdür. Hırsla devam et. Sadece Beşiktaş değil, ülke futbolunun geleceği olan oyunculardan birisin. Senden büyük katkılar bekliyoruz" dediği öğrenildi.

GOL SÖZÜ VERDİ

Semih'in de Samet Aybaba'ya gol sözü verdiği ve takıma katkı sağlamak adına bundan sonra da maksimum özveriyi göstereceğini söylediği belirtildi.



EYÜPSPOR MAÇINDA 11'E DÖNEBİLİR

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, pazar günkü Eyüpspor mücadelesinde sahaya süreceği kadroyu henüz netleştirmezken, Semih'in 11'de başlama ihtimali var. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları