Saiss transferinde Ismael detayı

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in yeni transferde Romain Saiss ile ilgili görüşleri ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun izlerini silmek isteyen Beşiktaşımız, yeni sezonda farklı bir görüntü ortaya koymak istiyor. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen siyah-beyazlılarımız, Domagoj Vida'nın ayrılığı ile birlikte Romain Saiss'i renklerine bağladı. Yeni transferimizle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

ISMAEL, BİR SÜREDİR İSTİYORDU

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton formasını giyen stoper Romain Saiss, takımımıza katıldı. Sağlık kontrollerinden de geçen yıldız savunmacı ile ilgili de yeni detaylar ortaya çıktı.

Valerien Ismael'in, 32 yaşındaki futbolcunun transfer edilmesi için yönetimimiz ile uzun bir süredir görüştüğü bildirildi. Ismael, özellikle savunma hattında lider bir oyuncu olması sebebiyle oyuncuyu tercih etti. Beşiktaş'ta Saiss, aynı zamanda bir ağabey rolü de üstlenecek.

DİKKAT ÇEKİCİ DETAY

Bu paralelde ekibiyle birlikte Faslı oyuncunun, son 4 yıldaki tüm maçlarının analiz edildiği ve en doğru kararın verilmesi için büyük çaba sarf edildiği öğrenildi. Ismael'in en dikkat çektiği konulardan biri de geçen sezon duran top konusunda zafiyet veren takımı Saiss'in toplayacağı yönünde olduğu belirtildi.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları