Ronaldo'ya kuymaklı bal mumu heykel!

Uzungöl'de Cristiano Ronaldo'nun kuymaklı bal mumu heykeli yapıldı.

Trabzon'da turizm merkezi Uzungöl'de turizmci Mehmet İnan, işletmesine dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun bal mumu heykelini yaptırdı. Göl manzaralı koltuğa oturtulup, kaşıkla yöresel lezzet kuymağı uzatan Ronaldo'nun heykeli, müşteri ve ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Ronaldo'yu Uzungöl'e davet eden İnan, "Cristiano Ronaldo'nu da bu noktada en iyi isim; sosyal medyada çok takipçisi var. Daha kolay etkileşim olacağını düşündüğümüzden dolayı böyle bir fikir oluşturduk" dedi.

Çaykara ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de otel ve turizm işletmecisi olan Mehmet İnan, özellikle Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçi ve müşterilerinin dikkatini çekip, doğal güzellikleri ile ön plana çıkan bölgenin etkileşimi artırmak için dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun bal mumu heykelini yaptırdı.

Bölgeye gelen tatilci ve ziyaretçiler, Uzungöl manzaralı koltuğa oturtulup, kaşıkla yöresel lezzet kuymağı uzatan Ronaldo'nun bal mumu heykelini ilk görüşte gerçek zannediyor. Müşteriler, yakından bakınca farkına vardıkları heykelle anı fotoğrafı çektiriyor.

Ronaldo heykelinin mekanlarıyla özdeşleştiğini belirten Mehmet İnan, "Uzungöl'ü tepeden gören yeni bir mekan açtık. Bu yeni mekanın bu farklı bir şeyle özdeşleşmesini düşündük. Tabii Uzungöl'e dünyadan her yerinden insanlar geliyor. Herkesin tanıdığı bir isim olsun istedik.



Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları