"Rehavete kapılmayın"

Portekizli çalıştırıcımız Carlos Carvalhal, Gençlerbirliği maçı öncesinde oyuncularımıza uyarılarda bulundu.

Braga zaferinin sarhoşluğundan çabuk kurtulmalarını isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, “Gençler maçını kazanamazsak Play-Off’a girme şansımız da tehlikeye girebilir” diyerek futbolcularını uyardı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Braga deplasmanından iki golle dönerek tüm camiayı sevince boğan futbolcularını, Türkiye Ligi’ne geri döndürmek için çaba sarf ediyor. Siyah-beyazlı teknik adam, hâlâ zafer havasındaki oyuncularına, “Gençlerbirliği maçının kazanamazsak şampiyonluktan sonra Play-Off’a girme şansımız da tehlikeye girebilir” diye uyarıda bulundu.

Bundan sonraki hem Avrupa, hem de lig sürecinde hiçbir maçın önemsiz olmadığına dikkat çeken ve hepsine tıpkı Braga karşılaşmasındaki motivasyonla çıkılmasını isteyen Carvalhal, “Gençlerbirliği çok güçlü bir rakip ama maç İnönü’de olduğu için şanslıyız. Braga zaferinden sonra taraftar tribünleri dolduracaktır. Böylesine bir rakip karşısında bu bizim için çok büyük bir avantaj. Sizler de rehavete kapılmazsanız işimiz hiç de zor olmayacaktır” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

SERİ GALİBİYET BEKLİYOR

Günlerdir sadece Braga maçına değil, Gençlerbirliği karşılaşmasının da hazırlıklarını yapan Portekizli teknik adamın oyuncularına, “Bu maçı da kazanmamız halinde iyi bir galibiyet serisi yakalayabiliriz. Gençlerbirliği maçından sonra Braga ile yine karşılaşacağız. O maçı da kazanmamız durumunda yakalanacak olan galibiyet serisi hepimize müthiş bir özgüven getirecektir. Siz gerçek kimliğinizle oynadığınız zaman karşımızdaki rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Yeter ki üst üste kazanarak gerçek kimliğimizi ve gücümüzü gösterelim” diye konuştuğu bildirildi.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları