Ordu'da hedef 3 puan!

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Orduspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Orduspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. 19 Eylül Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun'un yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Gökhan Memişoğlu yapacak.

Saat 19:00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

ORDU VE BEŞİKTAŞ 21. KEZ

Orduspor ile Beşiktaş, lig tarihinde yarın 21. kez karşılaşacak. Geride kalan 20 maçtan 6'sını Orduspor, 11'ini de Beşiktaş kazandı. Taraflar 3 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş'ın toplam 29 golüne, Orduspor 17 golle yanıt verdi. Geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Antalya'da oynanan maçı siyah-beyazlı ekip 2-1 kazanmış, Ordu'daki maç ise 1-1 eşitlikle sona ermişti.

ORDU'NUN GOL ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

İki takım arasında Orduspor'un ev sahipliğinde oynanan maçlarda mor-beyazlı ekibin galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, Ordu 19 Eylül Stadı'nda daha önce 9 lig maçında karşılaşırken, bunlardan 5'ini Orduspor, 3'ünü Beşiktaş kazandı. İki takım arasında 1978-79 sezonunda Orduspor'un cezası nedeniyle Ankara'da yapılan maçtan ise Beşiktaş 1-0 galip ayrıldı. Orduspor'un ev sahibi olduğu maçlarda mor-beyazlılar toplam 10, siyah-beyazlılar ise 9 gol attı.

FERNANDES YOK

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Manuel Fernandes'in ligin 14. haftasında oynanacak Orduspor maçında sahadaki yerini alamayacağı öğrenildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Ankaragücü maçında dinlendirilen yıldız futbolcunun sakatlığında herhangi bir düzelme olmadığı bu nedenle de sağlık ekibi ve teknik heyetin aldıkları ortak karar ile Fernandes'i oynatmamayı tercih ettikleri ifade edildi. Orduspor maçı için kafileye dahil edilmeyen yıldız futbolcu, son olarak Akhisar Belediyespor maçında forma giyerken, bu maçta sakatlığı sebebiyle etkili olamamışp ve Beşiktaş'ın perşembe günü yaptığı antrenmana da katılmamıştı.

AYBABA: 'O BİZİM EN DEĞERLİMİZ'

Siyah beyazlı takımda sakatlığı bulunan Manuel Fernandes kafilede yer almazken, havalimanında DHA'ya özel açıklama yapan teknik direktör Samet Aybaba, Portekizli futbolcunun en değerli oyuncuları olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bizim en değerli oyuncumuz, ancak biz bir takımız. Diğer arkadaşların, yarın Orduspor karşısında Fernandes'in yokluğunu hissettirmeyip, ona ne kadar saygı duyduklarını göstereceğine inanıyorum."

MUHTEMEL 11'LER

ORDUSPOR

Fornezzi
Iniguez
Abdülkadir
İbrahim Kaş
Ferhat
Şamil
Ali
Nizamettin
Umbides
Stancu
Hasan


BEŞİKTAŞ

McGregor
Hilbert 
Sivok 
Ersan 
Uğur 
İbrahim Toraman
Necip
Oğuzhan
Olcay 
Holosko 
Almeida

SAAT: 19:00
STAT: 19 Eylül
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım

SİYAH BEYAZLI TAKIMDA 4 EKSİK

Siyah-Beyazlı takımda Manuel Fernandes'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek, Mehmet Akgün ve sezonu kapatan İsmail Köybaşı, Orduspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

ERSAN, SIVOK VE UĞUR SARI KART CEZASI SINIRINDALAR

Beşiktaş'ta Ersan Adem Gülüm, Tomas Sivok ve Uğur Boral'ın sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar. 3 sarı kartı bulunan Ersan, Sivok ve Uğur, Orduspor karşısında sarı görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve 15. haftada oynanacak Eskişehirspor maçında görev yapamayacaklar.

"BEŞİKTAŞ'I YENMEK İSTİYORUZ"

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Cuper, "Bu maç hakkında galibiyet beklentimiz var, Beşiktaş'ı yenmek istiyoruz. Ama unutmamak gerekir ki Beşiktaş sonuçta büyük bir takım. Son maçlarda da iyi şeyler yaptılar. Ligin başında iyi durumdaydık. Şu anda orta sıralara geldik ama bu galibiyetle yeniden çıkmak istiyoruz ve bu takımı iyi edecektir. Sonuçta biz üsteki takımlarla yarışmak istiyoruz" dedi.

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları