Okan Buruk'tan hakemlere skandal tehdit!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçında hakemleri tehdit etti.

Galatasaray, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı ağırladığı maçta 3-0 öne geçtikten sonra hatalalarından dolayı mücadele 3-3 bitti! Ancak fatura yine hakemlere kesildi! Üstelik Okan Buruk hakemi tehdit etti!

Genç hakem Oğuzhan Çakır, Kasımpaşa lehine haklı bir penaltı ancak Okan Buruk tarafından tehdit edildi!

Kenarda penaltı kararına dördüncü hakem üzerinden tepki gösteren Okan Buruk "Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!" sözleriyle hakemleri tehdit etti. Ancak dördüncü hakem Ozan Ergün, orta hakemi uyarıp daha önce sarı kartı olan Okan Buruk'u oyundan attıramadı!

Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesine göre müsabaka görevlilerine yönelik tehditlerin cezası 3 ile 7 maç ceza! Ancak bu karar Okan Buruk'a uygulanacak mı?

Okan Buruk'un bu kararını değerlendiren eski hakemlerden Mustafa Çulcu, “Atılması lazımdı Okan Buruk'un bu söylemden sonra!” diyerek yine Galatasaray'ın kollandığını gözler önüne serdi.

Maç bitti, Okan Buruk basın toplantısında hakeme ve Türkiye Futbol Fderasyonu'na tepkilere devam etti. TFF'nin her kaybettikleri maçtan sonra suçlamalarda bulunan Okan Buruk'la ilgili ne yapacağını merakla bekliyoruz!


Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları