Metin Tekin: "O zaman anlaşmayacaktın"

Spor yorumcularından Metin Tekin, Beşiktaş'ın sahasında Fenerbahçe'ye mağlup olduğu karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Metin Tekin, Beşiktaş'ın sahasında konuk ettiği ve 3-1'lik skorla mağlup olduğu maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Rıza Çalımbay'ın bahane bulmaması gerektiğini söyleyen Metin Tekin, "10. hafta geliyorsanız, 'ben bu sene şampiyonluk yarışının içindeyim' demektir. Takımı çok eksik görüyorsanız, o zaman anlaşmayacaksınız. Bunu Şenol Güneş için de söylemiştim ve tepki almıştım." ifadelerini kullandı.

Her maçı kaliteli takımın yenmediğini stratejinin daha önemli olduğunu söyleyen Metin Tekin, "Çok kötü hakem yönetimi ve çok kötü bir Beşiktaş izledik. Beşiktaş fizik kalite ve uygulama olarak da çok kötüydü. Bende kabul ediyorum Fenerbahçe'nin kadrosu Beşiktaş'tan iyi ama her zaman kaliteli kadro ötekini yener diye bir şey yok. Bayern Münih 5-1 yenidi ve kadrosu kötü diye mi yenildi? Hayır. Futbolun esprisi bu zaten. Strateji ve planı doğru uygularsanız diğer takımları yenersiniz." dedi ve şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

"Beşiktaş penceresinden bakıyorum ve yanlış strateji yaptılar. Oyunu Mert ile kurmaya çalıştı Beşiktaş ama topu ileriye vurduğunda Beşiktaşlı oyuncular birbirinden uzaklaşıyordu. Baskıda başarılı olabilmek için alanı daraltman lazım yoksa o baskıdan hiçbir şey olmaz. Fenerbahçe harika bir oyun planı ile kazanmadı. Bireysel kalite ile kazandı."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları